kylpylänrannan sauna

Avoinna ympäri vuoden

Kylpylänrannan Sauna on tunnelmallinen, rentoutumisen ja virkistäytymisen paikka aivan Heinolan keskustan tuntumassa. Kylpylänrannan saunaan mahtuu kerralla noin 20 saunojaa. Sauna on hiilineutraali ja lämpiää tuuli- ja vesisähköllä! Pidämme saunalla kaikille avoimia vuoroja viikoittain ympäri vuoden. Lisäksi voit vuokrata saunaa omaan käyttöön esimerkiksi kaveriporukalla tai polttareihin.

Sauna sijaitsee aivan Kymijonen rannan tuntumassa, joten saunasta on helppo pulahtaa uimaan. Saunojilla on käytössä Kylpylän uimarannan puku- ja pesutilat ja muut monipuoliset palvelut. Kesäisin saunan yhteydessä toimii kioski, josta voi ostaa kaikenlaisia herkkuja. Saunan terassilla voi nauttia auringosta iltaan asti. Talvella on mahdollisuus avantouintiin. 

Sauna on muodoltaan kuusikulmainen ja siellä on ainutlaatuinen tunnelma. Järjestämme saunalla erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Muun muassa saksalaistyylinen "Aufguss" löylynheittäjä on paikalla tilanteen mukaan!

Tervetuloa nauttimaan elämyksellisistä löylyistä ja kauniista maisemista!

Saunan aukioloajat

Sauna on avoinna ympäri vuoden.

Kaikille avoin saunavuoro on sekasauna, joten uima-asut päälle. Aukiolo vaihtelee talvikaudella! Seuraa "Ajankohtaista Saunalla"

Saunaliput 10 €/hlö, lapset ja opiskelijat 5 €/hlö

Rannekkeet kioskilta! Käteinen tai pankkikortti.

Saunan varaukset ryhmille

Voit varata saunan omaan käyttösi. Soita ja tiedustele vapaita saunavuoroja puh. 040 681 1500. Varauksen varmistus ennakkomaksua vastaan, varaajan henkilöllisyys varmistetaan.

Ajankohtaista saunalla

Järjestämme saunalla erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Tulossa mm. Koripallo 3x3 turnaus 16.7 sekä kajakkikursseja joista ilmoitamme piakkoin lisää.

Kesän yleiset saunavuorot ovat seuraavat:

 

Joka perjantai ja lauantai 18:30 - 20:00

 

Avaamme kesäkaudan perjantaina 29.4.2022

 

Maksu Smartum seteleillä tai käteisellä

10,00 €/hlö

Tilaussaunan voi tilata numerosta 0406811500 soittamalla. Tilaussauna 200€/ 1 1/2 tuntia

 

 

-Martti-

 

 

Kesäkioskista monenlaisia herkkuja

Kylpylän uimarannalla toimii kesä-heinäkuussa kesäkioski, josta saat kaikenlaisia kesäherkkuja. Myynnissä on esimerkiksi jäätelöä, pullaa, kahvia, suolaisia herkkuja, karkkia ja kylmiä juotavia. Tapahtumien aikana on myynnissä myös Grillimakkaraa.

Kesäkioskin aukioloajat

Kesäkioski on avoinna päivittäin 1.6.-31.7.

Ajankohtaista kioskilla

Päivän tarjoukset: 

  • Jäätelöt 1,50
  • Kahvi 1,50
  • Limut, Vichyt 2,20

Kylpylänrannan muut palvelut

kylpylänrannan vierasvenesatama

Kylpylänrannan uimaranta on yksi Heinolan suosituimmista uimarannoista. Uimaranta sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Kymijoen rannalla. Saunan ja kioskin lisäksi rannalla on hyppytelineet, lasten leikkipaikka, iso nurmialue ja rantalentopallokenttä. Rannalta löytyvät myös pukeutumistilat sekä suihku- ja wc-tilat. Talvisin Kylpylän uimaranta toimii talviuintipaikkana.

Kylpylänrannan tuntumassa sijaitsee Heinolan vierasvenesatama. Kesäisin sauna ja kioski palvelevat myös veneilijöitä kesäisin myöhäiseen iltaan asti. 

Kylpylänrannan historiaa

Heinolassa, Kymijoen rannalla sijaitsi kylpylä jo vuonna 1891. Ensimmäinen, puinen vesiliukumäki rakennettiin vuonna 1915. Vuonna 1930 vanha kylpylä paloi maan tasalle, mutta uusi kylpylärakennus valmistui jo seuraavana vuonna. Uusi saunamme jatkaa kylpylänrannan perinteitä.

Yhteystiedot

Kylpylänrannan rantakylpylä
Maaherrankatu 1
18140 Heinola
040 681 1500
info@rantakylpyla.fi

Saunan varaukset ryhmille
040 681 1500

Seuraa meitä somessa

Yhteydenottolomake